Reina saldırganının yakalanması


Normal şartlarda bu saatte yazı yazmak adetim değil ama bu seferde güzel haber tez duyulsun istedim. Yılbaşına girdiğimiz ilk dakikalarda İstanbul Beşiktaş ilçesinde bulunan Reina isimli gece kulübünü basıp onlarca insanı katleden soysuz şuan itibariyle yakalanmış durumda.



Habertürk şuan olayı son dakika olarak geçiyor. Polis yaptığı barılı takip sonucu saldırgan ve yanında bulunan oğlunu Esenyurt ilçesinde yakalamış.

reina saldırganı yakalandı
İstanbul Esenyurt'ta ele geçirilen ve sağlık kontrolünün ardından emniyete götürülecek saldırganının ağzı yüzü birazcık estetiklenmiş durumda şuan polis tarafından.

Peki ne olmuştu:


1 Ocak gecesi Kırgız kökenli Işid teröristi Reina isimli gece kulübünü basıp 39 kişiyi katletmiş hemen ardından kaçıp izini kaybettirmişti. Uzun süredir aranıyordu, çemberin daraldığı sıklıkla tekrar edilse de karısı, oturduğu ev vs gibi bilgilere ulaşılsa da kendisine bu geceye kadar ulaşılamamıştı.


17 gündür her yerde aranan teröristin yurtdışına çıktığı sanılıyordu ama polisin titiz takibi sonuç verdi ve saldırgan terörist yapılan barılı bir operasyon sonucu sağ olarak ele geçirildi. 



Yorumlar